Over

Geboren en getogen in het mooiste dorpje van België (Achel!), ben ik altijd geïnspireerd geweest door de natuurlijke schoonheid die ons omringt. Van de bossen in mijn geboortedorp en de ziltige Belgische kust, tot mijn ondertussen tweede heimat, de Dolomieten en ver daarbuiten. Eén van mijn favoriete bezigheden is dan ook om dat wat mij inspireert vast te leggen op de gevoelige plaat. Instant en puur.

Na mijn studies rechtspraktijk, merkte ik dan ook snel dat ik een creatieve, avontuurlijke weg wou inslaan en maakte ik mijn eerste grote (fotografie)reis naar Indonesië. Sindsdien heb ik de reismicrobe te pakken en trek ik samen met mijn man zo vaak als we kunnen de wijde wereld in. We kiezen voor plekken dichtbij dan wel veraf met als rode draad een heerlijke clash van cultuur, (wilde) natuur en avontuur. Het is voor ons niet de eindbestemming, maar wel de reis op zich die ons elke keer een ervaring rijker maakt.

Deze website is daarom een creatieve uitlaatklep voor mijn drie grote passies: fotografie, natuur en reizen. Met als nuance, twee van mijn favoriete bezigheden: wandelen en eten. I hope you like it!


Voor hen mocht ik al schrijven en fotograferen


Samenwerken?

%d bloggers liken dit: