OVER

Hi! Fijn dat je mijn site bezoekt.

Ik ben Karolien, 29 jaar en fotograaf uit Hamont-Achel. Aanvankelijk studeerde ik rechtspraktijk, maar ik merkte al snel dat ik een creatieve weg wou inslaan. Zo kwam het dat ik me in m’n vrije tijd steeds meer ging bezighouden met fotografie. Ik volgde een korte fotografieopleiding, maar fotografeer eigenlijk het liefst puur op gevoel. Instant. Echte momenten en echte mensen.

Na mijn studies maakte ik mijn eerste grote reis naar Indonesië. Sindsdien heb ik de reismicrobe – én niet veel later ook mijn metgezel – te pakken. Samen met mijn man Stijn trek ik zo vaak als we kunnen de wijde wereld in. We kiezen voor plekken dichtbij dan wel veraf met als rode draad een combi van cultuur, (wilde) natuur en avontuur. Het is voor ons niet de eindbestemming, maar wel de reis op zich die ons elke keer een ervaring rijker maakt.

Bovendien hou ik ervan om te schrijven over dingen die me inspireren. Daarom combineer ik deze 3 passies graag in een simpele blog. Geen ellenlange reisverhalen, wel kort (en soms krachtig) alles wat je moet weten, doen én eten.

Hope you like it.

Voor hen mocht ik al schrijven en fotograferen:


Samenwerken?


%d bloggers liken dit: